Грaдим доверие и стабилни взаимоотношения, които прокарват пътя
ни към успешно развитие. Ето колко високо се простира той от преди
10 години до сега.
“ВИ БИЛД” ООД е изцяло българска, семейна инвестиционно строителна компания, основана от г-н Венцислав Янков със стремежа да отговори на най-високите световни строителни стандарти, предлагайки на своите клиенти качество, бързина и отговорно отношение от началото до края на целия работен процес. Г-н Янков стартира своята дейност с първото си дружество “Водна техника” през 2012г. като развива успешен бизнес в сферата на изграждане на В и К инсталации, пречиствателни и помпени станции и поливни системи.
През 2014г. “Водна техника” разширява дейност посредством закупуване на собствена строителна механизация, което спомага за по-експедитивното и качествено изпълнение на проектите. Естественото продължение от развитието на заложения бизнес модел води до това дружеството да се ориентира към инвестиционно-строителна дейност през 2016г. През същата година са реализирани проекти на еднофамилна и многофамилна жилищна сграда до етап “груб строеж”. Това дава успешен старт и увереност на по-нататъшната строителна дейност като през следващата 2017г. на дружеството са възложени още три еднофамилни къщи с общо РЗП над 2500 кв.м., две от тях, намиращи се във вилна зона “Симеоново-Драгалевци”, а третата в кв. “Драгалевци”.
От 2018г. до 2020г. се осъществява реализацията на още няколко проекта, в това число три еднофамилни жилищни сгради, както и седеметажна жилищна сграда в кв. “Хаджи Димитър” на ул. “Ангел Войвода” № 74 и комплекс от затворен тип с четири корпуса, ситуиран в кв. “Овча купел” на бул. “Президент Линкълн”. Общото РЗП на проектите в този период надхвърля 18 000 кв.м. През 2020г. управителят Венцислав Янков основава новото дружество “ВИ БИЛД” ООД, което се фокусира изцяло в инвестиционна и строителна дейност.
Гордеем се с това, че за успешното стартиране и финализиране на всички проекти до този момент, можем да разчитаме на всеотдаен екип, разполагащ с близо 10-годишен опит в тази сфера. Добрите резултати и успешно завършени проекти дължим на дългогодишната сработеност и професионализъм на екипа ни. Всички наши клиенти всекидневно имат на разположение набор от професионалисти в това число административен и логистичен отдел, юридическо обслужване, В и К услуги, управление на обекти от технически ръководители, компетентни строителни групи,богата материална база и други. Практиката, която имаме в последните години на пазара показва, че голяма част от клиентите ни работят с нас в дългосрочен план, тъй като изграждаме взаимни отношения на доверие, уважение и приятелство. Това ни амбицира и ни вдъхва още по-силно желание и сили да се развиваме, да надграждаме знанията и уменията си в професионален план, както и да разширяваме и обогатяваме материалната си база.
Сертификати от Камара на строителите с различни по вид категории